ПОВЕЌЕ ТЕМПЛЕЈТИ НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Добредојде на твојот веб сајт

Започни го твоето патување СЕГА


Дознај повеќе

Фалкон Травел е основан во 1999 година во Скопје и денес е една од водечките тур оператори во Р.Македонија.

Услуги


Превоз

Изнајмете превоз за вашите патувања, групни и индивидуални и стигнете безбедно на вашата дестинација. Нудиме превоз со сопствени возила.

Повеќе

Апсолвентски екскурзии

Најубавиот период од животот ви ги нудиме највозбудливите патувања кои засекогаш ке останат во вашите сеќавања и ќе ги зборувате засекогаш.

Повеќе

Семинари, Конгреси, Конференции и Саеми

Долгогодишно искуство во организација на семинарите, конгресите, конференциите и саемите се дел од нашето работење, како во Македонија и во странство.

Повеќе

Авиобилети

Резервации на Авиобилети за целиот свет, по најповолни цени. Вашето барање испратете ни го на емаил.

Повеќе